Storing van uw afdrukapparatuur kan erg vervelend zijn, en bij gebrek aan meerdere printers kan het er zelfs voor zorgen dat uw bedrijf tijdelijk stil komt te liggen. Van Printers biedt service van topkwaliteit tegen een redelijk tarief, daarnaast verhelpen we de storing zo snel mogelijk. Vanwege onze voorraad refurbished onderdelen kunnen wij deze onderdelen bij reparatie tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Ook de reparatie van plotters behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Heeft u problemen met uw afdrukapparatuur?

**Uitleg monteur inhuren voor ½ of 1 dag:

½ dag

Als de reis-en werktijd van de monteur de 4 uren bereikt of overschrijd gaat automatisch het tarief voor ½ dag in, dit houdt in dat het uurtarief van €50/uur naar €40/uur veranderd en de voorrijkosten (bij een afstand van >35Km vanaf de Maria Louisestraat 20a te Sneek) veranderen naar eenmalige voorrijkosten (a €40) per halve dag.

1 dag

Als de reis-en werktijd van de monteur de 8 uren bereikt of overschrijd gaat automatisch het tarief voor 1 dag in, dit houdt in dat het uurtarief van €50/uur naar €37.50/uur veranderd en de voorrijkosten (bij een afstand van >35Km vanaf de Maria Louisestraat 20a te Sneek) veranderen naar eenmalige voorrijkosten a (€40) per hele dag. 

Prijslijst

 

Vooronderzoek € 25,-

U kunt ervoor kiezen om onze monteur de machine te laten onderzoeken voor een vast bedrag, Zo voorkomt u dat u meer geld uitgeeft aan reparatie van een machine dan de machine waard is.

 

Storing verhelpen € 50,- / uur

Onze monteur komt langs om uw storing te verhelpen.

 

Voorrijkosten (>35 KM) € 40,-

Als de afstand tot uw bedrijf meer dan 35 Km bedraagt (vanaf de Maria Louisestraat 20a Te Sneek) rekenen wij voorrijkosten, natuurlijk geldt dit niet als uw bedrijf zich binnen een straal van 35Km rond Sneek bevindt.

 

Inhuren voor ½ of 1 dag**

Interessant voor dealers: U huurt de monteur in voor ½ of 1 dag tegen een gereduceerd tarief. 

 

½ dag €160

U huurt de monteur in voor ½ dag (4 uren) tegen het gunstige tarief van €40/uur

 

1 dag €300

U huurt de monteur in voor 1 dag (8 uren) tegen het gunstige tarief van €37.50/uur 

 

 

 

* Alle bovengenoemde prijzen zijn EX 21% BTW